Sobre nosotros
NUESTRO HISTORIA

Abans de mostrar les característiques dels nostres serveis volem presentar-nos.

Carmen Gayete Flores es una petita empresa familiar on la seva administradora, recull una llarga i acumulada experiència en el sector de la hosteleria-restauració durant més de 30 anys. Als meus inicis, començant amb l’empresa de Casinos de Catalunya de la Costa Brava durant dos anys, com a relacions públiques a les fires de turisme i caixa dins les sales.

Seguidament porto la gestió d’un hotel familiar durant el període de dotze anys.
Començant un projecte nou, emprenc un negoci enfocat en “amenities”. Per donar serveis de fabricació i distribució a diferents clients com Hesperia, Husa.. entre d’ altres.

Fa 20 anys, vaig decidir tornar al món de la restauració, obrint inicialment el Wiener cafè a Lloret de Mar, a l’ any 1997.

Compaginant l’ activitat de Restauració amb la d’ Hostaleria i el 2004 gestionant l’ Hotel Goya durant 6 anys. Durant aquests anys, vaig traslladar l’ activitat del Wiener al nou Carmen’s Cafè.

Oferint el servei durant 20 anys els 365 dies de l ‘any. Tot l’equip del Carmen’s Cafè volem prioritzar, com a objectiu principal, un servei, on la nostre voluntat es donar qualitat vers la quantitat a qualsevol preu.

Desitjant que les vostres visites, moments, dinars, reunions familiars, grups d’amics, parelles, copes… es converteixin en estones positivament memorables!
Ofreciendo el servicio durante 20 años
los 365 días del año!
NUESTRO EQUIPO


Ibrahima Karagera

Barmen


Gabriel Torres

Сamarero


Ulici Cristina

Сamarera


Simona Nicolas

Comodín


Fàbio Chaves

Сamarero

Gey MonGe

Сamarera


Sebastian Ipar

Сamarero